SyMenu v6.04.6724 繁體中文版 – USB 開始功能表工具

SyMenuSyMenu 是一款隨身碟開始功能表 (或稱選單) 工具,方便使用者管理及開啟隨身碟中的免安裝 (可攜式) 程式。這款軟體不僅可在隨身碟中使用,還可在外接式硬碟、記憶卡甚至是光碟上使用。

這是一款類似 Windows Vista 開始功能表的工具,除了可幫您有條不紊地管理隨身碟中眾多的檔案和應用程式外,您還可任意加入程式、資料夾、Windows 指令、甚至連網路連結都可以成為功能表的項目,對於快速開啟隨身碟中的工具程式、資料夾或檔案等等可說是非常方便。更重要的是,它提供批次匯入任何新系統中所有應用程式並以功能表方式呈現的功能,讓您完全擺脫 Windows 的開始功能表。

再者,這款軟體提供的搜尋列、副檔名管理和自動執行功能亦受到高度推崇。搜尋列可讓您快速找到本機或在這款軟體中設定的隨身碟項目。副檔名管理可讓使用者決定檔案類型預設的開啟程式而不需要變更系統的設定,亦即暫時用 SyMenu 設定的檔案關聯來取代 Windows 系統正常的檔案關聯。自動執行則如同開機啟動般在它開啟或關閉時自動執行使用者設定的程式。

註:使用本軟體須先安裝微軟 Microsoft .Net Framework 2.0 以上版本才能運作。

§ 作業系統:Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7/8/10 (32 & 64 位元)

§ 軟體螢幕截圖 (Screenshot)

§ 官方網站下載頁面

§ 檔案下載

Microsoft .NET Framework 3.5SP1 繁體中文版檔案下載 (2.82MB)

SyMenu 原文簡介:

The program is a portable menu launcher that allows you to organize your portable applications in a quick and easy way. Moreover it automatically links any application installed on the host pc.

All the linked items – SyItems – and all the indexed applications can be organized in a hierarchical structure with colorful folders, separators and labels and can be found with the internal search tool.

You can customize the software in a simple and quick way adding links to portable programs, documents, Windows commands, folders and urls.

It’s easy to add new SyItem dragging & dropping file from host pc or using the mass importer tool.

發表迴響